Litteraturdatabasen LIX

Søg i litteraturdatabasen

Titel
Forfatter
Abstrakt
ISSN/ISBN
Udgivelsår (fra/til)      Simpel søgning

Om LIX

LIX indeholder flere tusinde artikler, foredragsmaterialer, rapporter m.m. om jord- og grundvands-forurening. Artiklerne m.m. er nøje udvalgt af freelancekonsulent Trine Korsgaard, som også skriver et kort abstrakt til hver artikel. LIX udgives kun elektronisk.

We sell qualitative bunion gel for your health. . Try for free our online banner creator, choose from over 1000+ banner designs. . We have brazilian silk top closures in size 4*4. Konceptet i LIX er, at vi har valgt og kvalitetssikret en række artikler, rapporter m.m. og forsynet dem med et abstrakt og diverse oplysninger om forfatter, udgiver osv. Som bruger kan du fritekst-søge i alle de felter, vi har lagt ind i LIX, men ikke i selve artiklens hovedtekst. Resultatet af søgningen, det kan f.eks. være på ordet ”perkolat”, kommer nu frem på skærmen.

Det ses, at der f.eks. er fundet 16 artikler, deres overskrifter vises, og en linje af abstraktet gengives. Overskrifterne er hyperlinks, og et klik medfører, at hele abstraktet og alle relevante oplysninger om artiklen kommer frem på skærmen.

Nu kan hele artiklen læses ved at klikke på linket: Læs hele artiklen . Det sker ved, at artiklen enten åbnes i et Acrobat-vindue, eller at du som læser bliver sendt til den hjemmeside, hvor artiklen/rapporten ligger. Det kan f.eks. være Miljøstyrelsen, GEUS, Geologisk Nyt m.fl.

 


Sitemap